Colocation

In het huidige digitale tijdperk zijn verlies van beschikbaarheid en haperingen in verbindingen kostbare aangelegenheden. Met iedere minuut downtime verliest u omzet en maakt u kosten om de systemen weer inde lucht te krijgen. Daarbij is het vaak ook niet de kerntaak en expertise van uw organisatie. Met colocation brengen steeds meer organisaties hun fysieke servers onder in tier 4 datacenters van KPN.

Hoogste standaarden

De Tier 4 datacenters van KPN zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden. Met inmiddels tien datacenters in heel Nederland is er altijd wel één bij uw onderneming in de buurt en uw data altijd beschikbaar.

Flexibel en efficiënt

Het in stand houden van interne servers en datacenters vereist grote investeringen. Zowel in aanschaf als beheer en monitoring. Met colocation van KPN bespaart u uw organisatie deze kosten en energie: u wordt volledig ontzorgd. Zo richt u zich op de zaken waar u goed in bent. Als KPN Excellence Partner is SB Business Communicatie bevoegd om alle producten en diensten van KPN te installeren, configureren en beheren, zo ook colocation.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug