Hosted Telefonie

IGeen investeringen meer in aanschaf en onderhoud van een fysieke telefooncentrale, maar toch gebruik maken van alle telefooncentralefunctionaliteit? Dan kiest u voor hosted telefonie: een telefoniedienst op basis van Voice-over-IP (VoIP), waarbij u vaste en mobiele telefonie combineert met een telefooncentrale uit de cloud.

Telefooncentrale uit de cloud

Hosted telefonie werkt op basis van het IP-protocol. Dat betekent dat zich geen fysieke telefooncentrale op uw bedrijfslocatie meer bevindt. Met hosted telefonie belt u namelijk vanuit een virtuele centrale uit de cloud. Op deze manier hoeft u niet meer te investeren in aanschaf en beheer van uw telefooncentrale, maar wordt telefonie een software-oplossing. Zo maakt u zonder extra kosten altijd gebruik van de nieuwste functionaliteiten en is 100% bereikbaarheid gegarandeerd!

Hosted telefonie leverancier-onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk van wat voor leverancier dan ook en nemen daarom alleen de beste producten uit de markt in ons portfolio op. Daarom bieden wij naast SB Hosted Telefonie diensten aan van KPN, Vodafone-Ziggo, en Telfort. Voor iedere situatie hebben onze experts zo een passende oplossing.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug