SB Cloud4U

Eenvoud, flexibiliteit, zekerheid en één aanspreekpunt: steeds meer organisaties zijn er naar op zoek in hun vaste en mobiele telefonie- en internetverbindingen. Het ultieme gebruikersgemak wordt behaald door deze zaken met elkaar te integreren. Het resultaat? SB Cloud4U: een totaaloplossing waarbij vaste en mobiele telefonie- en internetdiensten volledig zijn geïntegreerd.

Kernactiviteiten

In veel organisaties, groot of klein, is sprake van een wildgroei aan abonnementen, leveranciers en verbindingen. Dit kost onnodig veel tijd, geld en energie. Een groot aantal organisaties kiest voor SB Cloud4U, zodat zij hun resources kunnen focussen op hun kernactiviteiten!

Hosted telefonie

SB Cloud4U is een hosted telefonie-oplossing. Hierdoor wordt de beschikbaarheid van uw vaste en mobiele telefonie gegarandeerd. Op uw locatie(s) worden IP telefoons geïnstalleerd die via een netwerkverbinding worden verbonden met SB Cloud4U.

Licenties

Naar gelang de behoefte van u en uw medewerkers kiest u gebruikerslicenties die bepalen welke functionaliteit u wilt gebruiken. Als u op een later moment gebruik wilt maken van meer functionaliteit kunt u volstaan met de aanschaf van een nieuwe licentie.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug