IT

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en daardoor zijn IT en telecommunicatie bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Wij hebben deze ontwikkeling vanaf het begin omarmd, zie ook onze Cloud-dienstverlening, en bieden daarom een brede range van diensten aan. Van werkplekbeheer en kantoorautomatisering, tot softwarepakketten, servers en de Wifi-verbinding binnen uw bedrijfspand: onze experts staan u met raad en daad bij.

Office 365

Met Office 365 werkt u altijd, overal en op elk apparaat met de nieuwste versies van uw Office-programma’s. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand, waardoor u niet meer hoeft te investeren in zaken als mailservers en softwarelicenties. Maar Office 365 is meer, veel meer!

arrow_rightMeer Info

IT-diensten

De werkplekken van uw medewerkers, bekabeling, Wifi-verbindingen en servers waar uw kostbare data op wordt opgeslagen. Krijgt u al hoofdpijn? Want u wilt wel de regie voeren, maar verder weinig tijd, geld en energie kwijt zijn met beheer en onderhoud. Dan is onze IT-dienstverlening iets voor u.

arrow_rightMeer Info