IT-diensten

Onze IT-diensten zijn er op gericht uw organisatie volledig te ontzorgen. Van zaken als de werkplekken van uw medewerkers, kantoorautomatisering tot Wifi-verbindingen: u heeft er geen omkijken meer naar. Zo richt u zich op uw core business en verzekeren wij het reilen en zeilen van de IT binnen uw organisatie.

Werkplekken

Met onze ICT of Cloud Werkplek dienst zijn uw medewerkers altijd up-to-date en beveiligd voor een vast bedrag per werknemer per maand. Onze experts voeren op afstand beheer uit, waarbij u altijd inzicht heeft in de aanwezige hardware. Ook ontvangt u van ons een periodieke rapportage.

Managed Wifi

Wij voeren een Wifi-meting uit bij u op locatie en brengen access points in kaart, waarna we de Wifi bij u op locatie instellen. Dat doen wij voor een vast bedrag per maand. U spreidt uw kosten, want u hoeft geen eenmalige investering te doen, en beheer en eventuele vervangingen komen onze rekening.

Overige diensten

Naast werkplek- en kantoorautomatisering bieden wij diensten als een managed firewall, zodat u beschermd bent tegen bedreigingen van buitenaf. Daarnaast voeren wij voor een vast bedrag Site Surveys uit. Zo brengen we de IT-behoefte van uw organisatie in kaart.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug