Telefonie

Al meer dan twintig jaar zijn wij de leidende aanbieder in vaste en mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Onze gecertificeerde specialisten voorzien ook uw organisatie van de meest betrouwbare en efficiënte vaste- en mobiele telefoniediensten. Want of het nu gaat om traditionele vaste telefonie, mobiel onbeperkt bellen of afrekenen per gesprekstik: zij zijn van alle markten thuis en staan u met raad en daad bij.

Vaste Telefonie

Wij werken onafhankelijk van de grote telecombedrijven en daar zijn we trots op. Daarom bieden wij niet alleen diensten van KPN, Vodafone-Ziggo en Telfort aan, maar hebben we met SB Vaste Telefonie ook onze eigen vaste telefoniedienst. Voor iedere situatie hebben onze experts zo een passende oplossing.

arrow_rightMeer Info

Mobiele Telefonie

Onze slogan is niet voor niets “100% bereikbaar”, want zonder bereikbaarheid en communicatie is goed zakendoen onmogelijk. Met een ruime keuze aan mobiele telefoniediensten van KPN, Vodafone-Ziggo en Telfort verzekeren wij de mobiele bereikbaarheid van u en uw medewerkers.

arrow_rightMeer Info

Hosted Telefonie

Geen investeringen meer in aanschaf en onderhoud van een fysieke telefooncentrale, maar toch gebruik maken van alle telefooncentralefunctionaliteit? Dan kiest u voor hosted telefonie: een telefoniedienst op basis van Voice-over-IP (VoIP). Met hosted telefonie combineert u vaste en mobiele telefonie met een telefooncentrale in de cloud. Naast onze eigen SB Hosted Telefonie bieden wij diensten van KPN (zoals KPN ÉÉN), Telfort en Vodafone aan.

arrow_rightMeer Info

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug