Vaste Telefonie

De belangrijkste eisen aan uw vaste telefonieverbinding? Betrouwbaarheid en scherpe tarieven! Uw vaste telefonie moet namelijk altijd werken, maar tegelijkertijd wilt u de kosten laag houden. Herkent u zich hierin? Dan kiest u voor SB Vaste Telefonie.

Kwaliteit en lage kosten

Om de kwaliteit van onze vaste infrastructuur te waarborgen werken wij samen met gerenommeerde marktpartijen, waardoor u gebruikt maakt van de betrouwbaarste verbindingen. Zo is uw organisatie 100% bereikbaar. En omdat wij grootzakelijk inkopen, bieden wij de laagste tarieven in de markt.

Onbeperkt of pay-per-use

Naast zekerheid bieden wij uw organisatie de broodnodige flexibiliteit. SB Vaste Telefonie rekent u namelijk af op de manier die past bij uw organisatie: voor een vast bedrag per maand óf achteraf op basis van uw gespreksverkeer. U kiest de manier die het beste bij uw organisatie past.

Onafhankelijk

SB Business Communicatie werkt leverancier-onafhankelijk. Daarom bieden wij naast SB Vaste Telefonie diensten aan van KPN [LINK NAAR FLYER/PAGINA], Vodafone [LINK NAAR FLYER/PAGINA], en Telfort [LINK NAAR FLYER/PAGINA]. Voor iedere situatie hebben onze experts zo een passende oplossing.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug