Over ons

Uw organisatie 100% bereikbaar: daar staan wij voor. Al sinds 1994 zijn wij, SB Business Communicatie, de leidende aanbieder van zakelijke communicatie-oplossingen. Van mobiele telefonie, vaste telefonie, cloud- en IT-diensten tot internetverbindingen: onze specialisten staan voor u klaar. Duizenden klanten en tienduizenden gebruikers vertrouwen van dag tot dag op onze diensten, kennis en ervaring.

Persoonlijk, Puur en Professioneel

Bernard van Bemmel

Persoonlijk, Puur en Professioneel

Bernard van Bemmel

PERSOONLIJK EN PUUR

Of het nu gaat om een traditionele vaste telefoonlijn of een moderne clouddienst: de bereikbaarheid van uw organisatie staat voorop. Techniek is hierin natuurlijk enorm belangrijk, maar communicatie blijft mensenwerk. Onze gecertificeerde specialisten staan u met hun kennis met raad en daad bij. Want ongeacht het soort project of grootte van het bedrijf, de menselijke factor blijft doorslaggevend.

Professioneel

Wij laten ons niet leiden door de grillen van een leverancier. Uw situatie is namelijk ons uitgangspunt. Met ons uitgebreide portfolio, opgebouwd op de fundamenten van de beste diensten en producten in de markt, werken wij leverancier-onafhankelijk. Daar zijn we trots op! Op deze manier stellen wij uw vraag centraal en hebben wij te allen tijde een passende oplossing.