Partnerprogramma

Veel eindklanten geven de voorkeur aan contact met hun eigen, vertrouwde en lokale telecompartner. Hierdoor worden wederverkopers geconfronteerd met de toenemende complexiteit van klantvragen. Wanneer de klant écht centraal staat, moeten klanten toegang hebben tot een bepaald serviceniveau. Maar het antwoord op bepaalde klantvragen is vaak niet eenvoudig, of het achterhalen ervan een tijdrovend proces.

SB Business Communicatie heeft een zeer uitgebreid portfolio en samen met de business partner wordt de best passende oplossing voor de eindklant gezocht. Door ons doordachte service model zijn wij in staat eindklanten optimaal te bedienen. Daarom hebben wij het partnerprogramma opgezet.

PARTNERPROGRAMMA

Wanneer u kiest voor SB Business Communicatie, kiest SB Business Communicatie volledig voor u. We investeren in een langdurige en winstgevende samenwerking, waarbij samen ondernemen centraal staat.

Als business partner van SB Business Communicatie heeft u de beschikking over state-of-the-art oplossingen zonder daar zelf in te investeren. Met het partnerprogramma van SB Business Communicatie heeft u als business partner de mogelijkheid om het complete dienstenpakket van SB Business Communicatie aan uw klant aan te bieden zonder de nazorg. In ruil daarvoor ontvangt u een aantrekkelijke, terugkerende commissieregeling. Ons partnerprogramma is geschikt voor bedrijven die actief zijn in advisering, verkoop en bemiddeling van telecom- en ICT-diensten voor het MKB.

SB BUSINESS COMMUNICATIE BIEDT U:
PARTNER WORDEN?

Wilt u partner worden van SB Business Communicatie of een persoonlijke toelichting op het partnerprogramma? Neem dan contact op met SB Business Communicatie en vraag naar de partner afdeling. U kunt ons bereiken op 0318 - 500 000 of via partner@sb-bc.nl